Olieskift

Er det tid til olieskift?

Olieskift

Det er altid vigtigt, at udføre olieservice på bilen. Din bil er i sikre hænder hos os. Få foretaget dit olieskift og udskiftning af oliefiltre, så din bil kører optimalt.  

Det er vigtigt, at du altid holder dig ajour og tjekker oliestanden på bilen. Eftersom du kan have korte eller længere ture, så skal din bil have rigelig med mængde af olie. 

En god og sund motor skal smøres – forkæl den med Autoaid olieservice.  

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. 

Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få foretaget dit olieskifte med Autoaid. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid når du skal have foretaget olieskift. 

Gode produkter

Alle vores produkter er kvalitetsolie, som er særlig udvalgt. Dette sikre, at du din motor får en bæredygtig smøreevne og bevare renligheden. 

Ved at bruge Autoaid.dk olieprodukter, er du også med til at sikre og beskytte din bil, da vi kun bruger anerkendte mærker. 

Motorolien hjælper med at holde motoren ren og forhindrer rust. 

Book online eller besøg os på adressen Granåsen 105, 2800 Lyngby, så står vi klar til at betjene dig. 

Hvorfor Autoaid?

Med mange år i branchen kan vi stolt sige, at vi er dine eksperter, når det gælder olieskift. 

Vores autoriserede og uddannede fagfolk tjekker alt som f.eks. oliefilter, pollenfilter, brændstoffilter, tændrør og tandrem. Vi sørger naturligvis også for, at du får de bedste produkter på markedet. 

Få skiftet olie og en top service fra os. 

Alt bliver gennemgået efter fabrikanternes forskrifter og noteret i bilens servicebog. 

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få foretaget dit serviceeftersyn med Autoaid. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid. 

Skriv eller ring til os

Ring: 92909993

 

Autoaid står altid klar, når du har brug for rådgivning til din bil. Skal du bruge akut hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi er dine specialister i kvalitetsservice og råder over kompetente medarbejdere, der besvarer dine specifikke spørgsmål. Vores personale er til rådighed, når du har brug for et professionelt bilværksted. 

Efter mange års erfaring i branchen, kan der løses mange typer reparationer. Dette er din garanti for, at du får kvalificeret hjælp og vejledning til dit olieskifte

Kontakt os i dag for mere info. 
Besøg os