Aircondition

Vi foretager dit næste aircondition service!

Aircon service til alle biler

Få et grundigt og korrekt service på dit airconditionanlæg i bilen. 

Det er yderst vigtigt for bilens holdbarhed og stand, at dit køleanlæg i bilen serviceres. Hos autoaid.dk tilbyder vi professionel aircondition service på alle bilmærker – uanset alder eller kilometertal.  

Vores autoriserede og uddannede fagfolk tjekker alt som f.eks. samling af væske eller utætheder. Alt bliver gennemgået efter fabrikanternes forskrifter og noteret i bilens servicebog. 

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få foretaget dit aircondition service med Autoaid. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid. 

 

Dit Autoværksted

Autoaid er dit lokale autoværksted i Lyngby. Vores kunder kommer fra flere dele af Nordsjælland. Vores personale får særlig efteruddannelse samt sætter vi en stor ære i kundepleje, professionalisme og udvikling. 

Kvalitet er vores fundament for kundetilfredshed. Derfor vil du opleve, at vi altid lytter til dig, når din bil skal til aircondition service. Servicen skal altid være i top, så du får kvalitetssikring. 

Har du behov for et airconservice, er Autoaid det rette sted at få det foretaget.  

Book online eller besøg os på adressen Granåsen 105, 2800 Lyngby, så står vi klar til at betjene dig. 

Hvorfor Autoaid?

Vi er dit foretrukne lokale autoværksted. Vores personale vil behandle din bil, som var det deres egen. Det er derfor vi skiller os ud, og kan give dig den bedste service og alt dette til fornuftige priser. 

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. 

Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få foretaget dit airconservice med Autoaid. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid. 

Skriv eller ring til os

Ring: 92909993

 

Autoaid står altid klar, når du har brug for rådgivning til din bil. Skal du bruge akut hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi er dine specialister i kvalitetsservice og råder over kompetente medarbejdere, der besvarer dine specifikke spørgsmål. Vores personale er til rådighed, når du har brug for et professionelt bilværksted. 

Efter mange års erfaring i branchen, kan der løses mange typer reparationer. Dette er din garanti for, at du får kvalificeret hjælp og vejledning til dit køretøj. 

Kontakt os i dag for mere info. 
Besøg os