Velkommen til Autoaid
Bilværksted Vedbæk

Bilservice

Der anvendes kun anerkendte mærker, når vi reparerer din bil.

Kundetilfredshed

Er det vigtigste for os - derfor er vi lyttende og engageret med alle vores kunder.

10 års erfaring

Med mange års erfaring kan vi tilbyde en unik ekspertise.

Bilværksted Vedbæk

Bilværksted kun 10 km fra Vedbæk. 

Vores lokation: Lyngby – men vi bliver stadigvæk valgt af mange kunder i Vedbæk. Hvorfor? Fordi vi altid leverer den bedste bilservice, autoreparationer og meget mere. 

Når bilen driller, bliver vi genvalgt igen og igen. Stabilitet, åben kommunikation og dygtig mekaniker arbejdere, det er vi kendt for. 

Hvad enten det er rustbehandlingerolieskift, serviceeftersyn, eller  dækservice, udstødningen, så står vi klar til at vejlede dig videre. 

Book online eller besøg os på adressen Granåsen 105, 2800 Lyngby, så står vi klar til at betjene dig. 

Er du i tvivl eller har brug for en inspektion? Besøg vores autoværksted i Lyngby. 

Autoværksted Vedbæk

Vi kender det godt – man ønsker trygheden om bilen og fremtidig reparationer. 

Bilservice Vedbæk, er klar til at betjene dig. Ring til os eller book online. Vi står klar til at yde den bedste service. 

Vi har mange års erfaring og øvelse med reparationer af alle typer, både hvad angår bilmærker og opgaver. Derfor er vi også førende, når bilen skal til reparation.

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få skiftet dine hjul fra vinterhjul til sommerhjul eller omvendt. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid til din næste bilreparation. 

Skriv eller ring til os

Ring: 92909993

 

Autoaid står altid klar, når du har brug for rådgivning til din bil. Skal du bruge akut hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi er dine specialister i kvalitetsservice og råder over kompetente medarbejdere, der besvarer dine specifikke spørgsmål. Vores personale er til rådighed, når du har brug for et professionelt bilværksted.  Besøg vores værksted i Lyngby.

Efter mange års erfaring i branchen, kan der løses mange typer reparationer. Dette er din garanti for, at du får kvalificeret hjælp og vejledning til dit køretøj. 

Kontakt os i dag for mere info. 
Besøg os