Dæk service og hjulskift

Har du brug for dækservice eller hjulskift? Vi står klar!

Hjulskift kun 400,-

Er du også træt af lange ventetider, når du har brug for hjulskift? Ønsker du autoriseret fagfolk, som skifter dækkene på din bil? Hos Autoaid kan du få skiftet dine hjul, når du har tid og lyst. 

Vi har mange års erfaring og øvelse med hjulskifte, derfor er vi også førende, når dine dæk skal skiftes. 

Du skal blot ringe og bestille tid, eller bruge vores online booking system. Vi har åbent alle hverdage, så besøg os og få skiftet dine hjul fra vinterhjul til sommerhjul eller omvendt. 

Gør som mange andre – vælg Autoaid som din nye hjulskifte partner. 

Dækskifte

Få foretaget dit dækskifte hos autoaid. Ved dækskifte piller vi gamle dæk af din nuværende fælge og monterer dine nye dæk, afbalancere og sørge for, at dit dæktryk er korrekt indstillet. Alt dette imens du nyder en kop kaffe i vores lækre faciliteter. 

Har du behov for et dækskifte, er Autoaid det rette sted at få det foretaget. Der undersøges samtidig, om dækmønstreret, vejgrebet og dæktrykket er i fineste orden.  

Vi sørger naturligvis for, at alle gældene regler og love overholdes. 

Book online eller besøg os på adressen Granåsen 105, 2800 Lyngby, så står vi klar til at betjene dig. 

Sporing

Der foretages altid en grundig undersøgelse af dine dæk, når du vælger Autoaid hjulskifte. 

Det er essentielt, at få tjekket dine dæk for sporingsfejl eller slitage. Derved sikrer vi dig, at du er køreklar i trafikken. Det kan ligeledes være, at bilen ikke kan køre stabilt ligeud, slider på dine dæk eller rettet står skævt. Derfor er det vigtigt, at få foretaget 4-hjuls udmåling. Er du i tvivl, så kig forbi vores adresse – vi står klar til at give dig råd samt vejledning om sporing. 

Du er også velkommen til at spørge vores personale, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Dækhotel

Hos Autoaid kan du trygt og nemt benytte dig af vores dækhotel. Ved at benytte sig af vores service, er du sikret, at dine dæk bliver korrekt opbevaret. 

Derved slipper du for besværet og rodet hos dig selv.  

Har du behov for plads til opbevaring af dine dæk, så benyt dig af vores super gode tilbud. Ring til os på +45 92909993 eller via vores online booking. 

Er du medlem af Autoaid kan du i øjeblikket benytte dig af, at vi har faste lave priser. 

Medlemspris 799,-  pr. sæson inklusiv hjulskifte.

Ring eller book tid nu. 

Skriv eller ring til os

Ring: 92909993

 

Autoaid står altid klar, når du har brug for hjælp til hjulskifte af din bil. 

Vi er dine specialister i dækservice og hjulskifte og råder over kompetente medarbejdere, der står klar til at yde den bedste service.

Vi har skruet ned for prisen men beholder kvaliteten. Derfor kan du i dag vælge os, når du skal have skiftet dæk eller have foretaget dækservice. 

Kontakt os i dag for mere info!

 


Besøg os